Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 13.00 – 23.00 uur
Zondag: 13.00 – 22.00 uur

  • Keuken Indiaas
  • Gerechten zoals Fish madras en mango lassi

‘Ik weet wat me te wachten staat’

Varrinder Singh en zijn vrouw Sukhwinder Kaur komen uit het noorden van India. Hij heeft al een uitgebreide horeca-carrière achter de rug. De Indiase, Thaise, Mexicaanse, Italiaanse en Argentijnse keukens kennen geen geheimen meer voor hem. ‘Ik heb mijn eigen Indiase restaurant gehad in Beverwijk. Ik weet wat me te wachten staat. Natuurlijk is het hard werken in je eigen zaak. Maar opgeven is stil staan en dat heb ik niet geleerd in de horeca.’

Varrinder had een leidinggevende functie in een steakrestaurant. Alles bij elkaar heeft hij wel 21 jaar horeca- ervaring. Hij werkt al een tijdje in de medische branche, maar het de horeca trekt. Nu wil hij opnieuw de stap naar het ondernemerschap wagen. Hij heeft zin in de World of Food.

‘Ik ga natuurlijk de Indiase keuken verkopen. Halal Indiaas om precies te zijn. Maar er is ook een uitgebreide vegetarisch kaart. De meeste gerechten worden à la minute bereid. Zo vers uit de pan met de Varrinder spicy touch. Natuurlijk zijn de gerechten betaalbaar.’

Volgens Varrinder is zijn concept bijzonder. ‘Ik open het eerste halal Indiaas restaurant van Amsterdam Zuidoost . Misschien ben ik wel de eerste in heel Amsterdam. Er is gewoon behoefte aan.’

Voor de drukke dagen wordt er een buffet neergezet. Lekker snel voor een redelijke prijs. Toch wil Varrinder een breder publiek aantrekken: ‘Voor mijn Afrikaanse vrienden wil ik spicy spareribs in Indiase currykruiden serveren. North Indian Cuisine is niet alleen voor lokaal publiek, maar ook voor iedereen uit de rest van Nederland. Maar het is allemaal wel spicy.’