Maandag t/m donderdag: 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 13.00 – 23.00 uur
Zondag: 13.00 – 22.00 uur

  • Keuken Zuid-Amerikaans
  • Je vindt hier specialiteiten uit Curaçao, Suriname en Venezuela tot gerechten uit de Dominicaanse Republiek, Bolivia, Colombia en Ecuado
  • Telefoonnummer 06-27496076
  • Website

‘Koken is mijn passie.’

Yvette Dorsiel is een bekend gezicht in Amsterdam Zuidoost en staat bekend als een echte doorzetter en aanpakker. Wat zij zichzelf voorneemt, speelt zij ook altijd klaar. Zij is inspirerend, heeft overtuigingskracht en door haar goede ideeën slaagt zij er dankzij haar uitgebreid zakelijk en sociaal netwerk in heel productieve verbindingen tot stand te brengen. In Amsterdam Zuidoost wordt de stichting waarvan zij het gezicht is veelvuldig benaderd door uiteenlopende partijen om evenementen te organiseren, de catering te verzorgen en bruggen te bouwen tussen partijen die anders niet of nauwelijks met elkaar in contact komen.

Al sinds 1990 is Yvette bezig in de horeca. Een paar jaar als ondernemer in Groningen als kok/bediening in eetcafé Vetty, bij de catering van de Aalsmeerder Bloemenveiling en nu bij Kookprojecten Buurthuizen Amsterdam Zuidoost.

Enthousiast vertelt Yvette over haar plannen: ‘Yvette’s Kitchen is gespecialiseerd in de Caribische keuken. Een hele bijzondere maar onbekende keuken in Nederland. Wat kruiden en ingrediënten betref niet te vergelijken met de andere keukens uit Zuid-Amerika. Ik maak Antilliaanse, Dominicaanse en Colombiaanse gerechten die nauwelijks worden aangeboden in de restaurants van Amsterdam Zuidoost.’ Gerechten van Yvette hebben exotische namen als Kabritoe en moro (rijst met bruine bonen), Toetoe bakijou, Longanisa con yuca en Johnny cake.

Met haar unieke en kleurrijke verschijning is Yvette Dorsiel een echte aanwinst voor de World of Food. Komt dat zien en proeven!