Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 13.00 – 23.00 uur
Zondag: 13.00 – 22.00 uur

  • Keuken Surinaams
  • Populaire gerechten Nasi Kip, Chow-Min en Heri Heri
  • Telefoonnummer 06-83666682
  • Bestel hier

‘Overal in de wereld wordt soep gegeten’

‘Ondernemers met een goed plan, cateraars die reeds actief zijn binnen Amsterdam Zuidoost maar hunkeren naar een vaste plek. Foodliefhebbers die een carrièreverandering zoeken en tevens koks die van hun hobby een onderneming willen maken.’ Zo omschrijven Eric Seedorf en Humphrey Graves zichzelf en wat zij voor ogen hebben met hun onderneming in de World of Food.

Eric en Humphrey zijn een energiek en dynamisch duo. Eric was hypotheekspecialist en Humphrey brandweerman. Maar het zelfstandig ondernemerschap lokt al een tijdje. Het meehelpen bouwen aan de nieuwe organisatie is voor hun ‘een bron van inspiratie.’ Daarom is Eric inmiddels secretaris van de coöperatie van ondernemers van de Foodcourt.

‘Ons bedrijf heet Supu. Surinaams voor soep. Onze soepen worden met zorg bereid. Simpel en van topkwaliteit’, aldus Eric. ‘Wij willen een plek creëren van gezellige gecontroleerde chaos met culinaire hoogstandjes uit diverse keukens,’ vult Humphrey hem aan.

Humphrey: ‘De producten voor de gerechten van Supu zullen worden geleverd door lokale ondernemers en marktkooplieden uit Zuidoost. Hiermee willen wij bijdragen aan het economische welzijn van het mkb binnen het stadsdeel.’ Maar de mannen van Supu willen ook bijdragen aan het gezondheidsbewustzijn van de bewoners van Zuidoost. ‘In Zuidoost worden relatief weinig groenten gegeten. Wij gebruiken veel groenten in onze gerechten. Wij willen laten zien dat groenten rijk aan vitaminen en erg lekker zijn.’

‘Van Afrika tot Azië, van Noord en Zuid- Amerika tot Europa wordt soep gegeten. Wij weten het zeker. Onze soepen worden een begrip!’ besluit Eric.