Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 13.00 – 23.00 uur
Zondag: 13.00 – 22.00 uur

“Iets terug doen voor Zuidoost”

De (voor-)ouders van Nadine de Waard Wagner- Hanssens en haar broer Chris Hanssens komen uit het voormalige Nederlands Indië. Zij hebben de eetcultuur van hun ouders meegekregen en hun familierecepten verfijnd. Beiden zijn zij kinderen van Zuidoost en noemen zij zichzelf niet zonder trots “eerste- en tweede Bijlmer generatie”.

Nadine: “Wij hebben al enige tijd de droom om een eigen familieonderneming op locatie te starten met onze gedeelde passie: ‘makan’, eten. Hiertoe hebben wij al eerdere succesvolle pogingen ondernomen. De echte doorbraak bleef helaas uit vanwege gezinsplanning. Nu zijn we beiden toe aan een carrière switch en gemotiveerder dan ooit om van Stick Up een succes van te maken.” Voor Nadine is de stap naar de World of Food een echte career change. Nadine werkt al ruim 20 jaar als communicatiespecialist. Voor Chris is de stap na tien jaar diverse banen in de horeca minder groot.

Volgens Chris komt die motivatie voor een eigen zaak niet alleen voort uit hun passie: “We hebben ook een hoger doel; onze liefde voor Zuidoost en de kans om iets terug te doen voor de buurt, namelijk bijdragen aan het verbeteren van het imago van on stadsdeel. Want Zuidoost mag er zijn!”

Op Bali worden veel soorten satés door straatventers met mobiele kraampjes, Kaki Lima’s, verkocht. De naam betekent letterlijk ‘vijfpoot’. “Twee wielen, een poot en de twee benen van de verkoper maken vijf. Het lag voor hand om ons bedrijf Kaki Lima te noemen. Maar Stick Up vonden wij om allerlei redenen een leukere naam. Stick Up brengt de Balinese keuken naar Zuidoost. Wij willen de bezoekers van de World of Food de typische Balinese mild en zoetzure smaakbeleving aanbieden. Een geliefde smaak bij een breed publiek. Wij bieden meer dan saté ayam.”