Adres:
Develstein 100 B
1102 AK Amsterdam Zuidoost

Istanbul, een grote stad waar op geen 500 meter diverse werelden bij elkaar komen, namelijk Europa en Azië.

Zo hebben wij geprobeerd om deze grote stad met 2 diverse culturen samen te brengen in Amsterdam Zuidoost in de World of Food. Onze rijke keuken, gevormd uit deze 2 werelden tot één culinaire voldoening. En dit allemaal zo voordelig mogelijk (zonder af te staan van het kwaliteit).

Dit is niet onze eerste stap, Istanbul Grill Restaurant opende zijn eerste deuren in de gezellige, zowel authentieke Nieuwendijk in het hartje van Amsterdam. Hier hebben wij onze volledige keuken gepresenteerd, waar nodig verbeterd tot, zoals eerder vermeld; een culinaire voldoening. Beste ingrediënten, zelfs als het nodig was zijn we over de grens gegaan om het beste kruiden, groenten en vlees voor u te verzorgen.

Deze uitdaging was een voldoening voor ons en deze wilden wij heel graag weer delen met het openen van onze nieuwe deuren in Amsterdam Zuidoost. Door ons het beste geselecteerde “Grillmasters”, en nog vele andere goeie staff die wij hebben voor u en uw metgezellen staan wij, als Istanbul Grill Restaurant voor u klaar voor een onvergetelijke “explosie” van een “grote” wereld met 2 diverse culturen gepresenteerd op een bord, en dit allemaal in Amsterdam Zuidoost.

En natuurlijk zijn wij de studenten en de ietwat gehaaste zielen niet vergeten (,of je verwent je zelf even). Ook bij ons draait de döner! Dus een snelle broodje döner kun je ook bij ons vinden.