Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 13.00 – 23.00 uur
Zondag: 13.00 – 22.00 uur

‘Don´t dream your life, live your dream.’

‘Mensen laten genieten van culinaire smaakexplosies en de reactie die de aroma teweeg brengt als ik met mijn gerechten bezig ben, maken mij zeer gelukkig. De gedane ervaringen in binnen- en buitenland, en mijn van God verkregen talenten zijn voor mij een verspilling als ik ze niet kan delen met de hele wereld.’ Stevige woorden voor een stevige jongen. Om John Diego Zeefal kun je niet heen. En waarom zou je ook?

JD’s Barbecue en Grill gaat natuurlijk over lekker eten. En ook maakt hij zich hard voor een gezondere samenleving. Hij wil zo min mogelijk verwerkte producten te gebruiken. Alle producten worden vakkundig, eigenhandig en zorgvuldig op versheid en kwaliteit uitgezocht. ‘Hoewel bij barbecueën en grillen vaak gedacht word aan vlees, wil ik gelijke aandacht schenken aan vis, groenten en vleesvervangers voor de vegetariërs of mensen die minder vlees willen eten.’

John Diego denkt ook aan de mensen uit Zuidoost. ‘In samenwerking met uwv wil ik oriëntatie-werkplekken aanbieden voor werkloze jongeren en ouderen uit Zuidoost. Er word zo een gelegenheid geboden om ervaring op te doen binnen de horeca. Denk ook aan motivational workshops en coaching van werklozen en anderen die interesse hebben in de vele facetten van de horeca.’ Op die manier probeert John Diego van toegevoegde waarde te zijn en hoopt hij werklozen in Zuidoost te motiveren aan de slag te gaan. Zijn motto ‘Don´t dream your life, live your dream’ is hem op het lijf geschreven.